Zásady ochrany osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládáme s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Kdo jsme

Naše webová adresa je: http://www.vceliprodukty.cz, provozovatel tohoto webu viz. kontakty.

Jaké shromažďujeme osobní údaje a proč je shromažďujeme

Zákonná povinost

Zpracováváme vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje o naší spolupráci z důvodu dodržování následujících zákonů:

  • zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník
  • zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty
  • zákona č. 563/1991 Sb., o účetnictví

Pro úspěšnou realizaci objednávky potřebujeme znát vaše jméno (případně název firmy včetně identifikačních a kontaktních údajů), adresu, telefonní číslo a e-mailovou adresu. Tyto údaje nejsou v žádném případě poskytovány třetím stranám.

Cookies

Informace o návštěvnících našich internetových stránek shromažďujeme za účelem zlepšování našich služeb, zvýšení uživatelského pohodlí a přizpůsobení našich webových stránek vaším preferencím, a to ve formě zobrazení relevantnějších informací pro uživatele. Tyto informace nám také umožňují průběžně vylepšovat naši nabídku.

Sběr dat provádíme pomocí cookies – malých textových souborů, které jsou webovým serverem umístěny do vašeho počítače nebo mobilního telefonu. Nesbíráme tedy žádné osobní údaje, které by návštěvníky webu přímo identifikovaly. Cookies nám pomáhají zobrazit vám co nejrelevantnější nabídku. Pokud Vám i přesto používání cookies vadí, můžete změnit nastavení vašeho počítače nebo mobilního telefonu a zakázat použití souborů cookies. Pokud však zvolíte tuto variantu, je možné, že tím do jisté míry omezíte uživatelský komfort, který vám náš web nabízí. V případě, že budete i nadále používat náš web, aniž byste toto defaultní nastavení měnili, znamená to, že souhlasíte s našimi nastaveními cookies.

Vložený obsah z dalších webů

Příspěvky na těchto stránkách mohou obsahovat vložený obsah (například videa, obrázky, články atd.). Vložený obsah z jiných webových stránek se chová stejným způsobem, jako kdyby návštěvník navštívil jiný web.

Tyto webové stránky mohou shromažďovat data o vás, používat soubory cookies, vkládat další sledování od třetích stran a sledovat vaši interakci s tímto vloženým obsahem, včetně sledování interakce s vloženým obsahem, pokud máte účet a jste přihlášeni na danou webovou stránku.

Jak dlouho uchováváme vaše údaje

Abychom splnili svou zákonnou povinost, osobní údaje zákazníků uchováváme po dobu 10 let.

Pro pokračování v prohlížení webu prosím akceptujte použití cookies. Více informací

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie. Pro více informací o cookies a ochraně osobních údajů navštivte stránku Zásady ochrany osobních údajů .

Zavřít